Activiteiten voor ons nieuwe, groene schoolplein!

2019-11-01T14:36:30+00:00 29/10/2019|

In het voorjaar (2020) starten wij met de herinrichting van ons schoolplein. Tot die tijd moet er nog veel gebeuren: ontwerp, publiciteit, sponsoring, subsidie, financiële plaatje en het onderhoudsplan.

Wij organiseren met alle scholen en kinderopvang diverse activiteiten als feestelijke aftrap voor ons nieuwe schoolplein.

Maandag 28 oktober was de sportieve opening van de actieweek met alle kinderen door de buurtsportcoach van de Gemeente Bunnik.

Dinsdag 29 oktober hebben de leerlingen meegedaan met de sponsorloop op het parkeerterrein. De kleuters hebben een kleinere ronde op het schoolplein gelopen. De sponsorloop werd begeleid door studenten van de Sportacademie Amersfoort. En wat is er al een hoop geld opgehaald!

    

Donderdag 31 oktober was er op het schoolplein een vrijmarkt waar alle scholen en kinderopvang activiteiten hebben georganiseerd en hun eigen gemaakte kunstwerk hebben verkocht:

               

 

Op vrijdag 1 november was de kiss & ride plek op het parkeerterrein omgetoverd tot een autoramen-wasstraat! De leerlingen van groep 5 t/m 8 hebben daar voor een klein prijsje autoramen gewassen.

      

En al is de week vol feestelijke activiteiten voor ons nieuwe schoolplein dan voorbij, er is nog een mogelijkheid om een bijdrage te doen aan het groene schoolplein: Tot en met de kerstvakantie kunt u uw lege statiegeldflessen inleveren op school of kinderopvang. Bij alle ingangen plaatsen wij dozen waar u uw flessen in kunt doen. Wij zorgen dat de flessen worden ingeleverd bij de supermarkt. De opbrengst houden wij wekelijks bij op een mooie geldmeter, zodat we kunnen zien wat de gezamenlijke bijdrage is aan het groene schoolplein. Want alle kleine beetjes helpen!