Ons nieuwe, groene schoolplein!

2020-05-15T08:57:14+00:00 14/05/2020|

Het team van Paul van Eerd heeft met behulp van een aantal ouders gewerkt aan ons nieuwe groene schoolplein. En met veel trots kunnen we zeggen dat het plein af is! Wij willen dit graag met jullie delen middels een kort filmpje. Daar zien jullie ook het eindresultaat!

https://drive.google.com/open?id=1z0CW2vCtUiZIEPqWvZv2cg29m3vlZ-5F

Het plein zal de komende jaren nog mooier worden, doordat de planten, struiken en bomen lekker gaan groeien. Dat betekent wel dat we de komende tijd nog niet in de struikjes kunnen spelen en op onderzoek kunnen gaan, maar dat komt vanzelf!

We kijken met elkaar als gebruikers van dit gebouw, ook wel het Palet genoemd, heel goed terug op de samenwerking met elkaar. We hebben samen met drie basisscholen en twee kinderopvangorganisaties dit project met beide handen aangegrepen. We vonden het belangrijk en fijn om samen iets te kunnen doen voor alle kinderen in Odijk. Van dit speelplein kunnen de kinderen van Odijk de komende jaren nog heerlijk genieten.

We willen iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit plein van harte bedanken! Of het nu is door fysieke helpende handjes aan het plein, of door het sponsoren van een sponsorloop, door het inleveren van flessen of door wat te komen kopen op onze markt. Alle beetjes hebben geholpen en geleid tot dit prachtige resultaat!
We zijn onze sponsoren natuurlijk ook enorm dankbaar. Alleen al het geld van de sponsorweek en de sponsoring van het Witte Kerkje hebben de helft van het totaalbedrag opgebracht. Daarnaast hebben Kind&Co, het Paletbestuur, De Rabobank, Bunnik aan Zet, het Waterschap en de Vogelbescherming ook zeker een belangrijk steentje bijgedragen!