Juf Yvette is 50 geworden en is 25 jaar juf op De Vonk!!!

2023-11-16T16:51:13+01:00 13/11/2023|

Juf Yvette werd 11 november 50 jaar en werkt dit jaar 25 jaar op De Vonk! Dat wordt de hele week gevierd. Een week vol met allerlei verrassingen voor haar!

Op maandag kwam Juf Yvette op school en alle kinderen en collega’s van de Vonk stonden haar op te wachten met muziek, toeters, serpentines, confettikanonnen en een mooie ballonnenboog. Wat een verrassing!

Juf Yvette kreeg maandag en dinsdag elke keer een onverwacht bezoekje in haar klas van elke klas. Zo had elke klas iets bedacht wat echt bij Juf Yvette past: Een lied over de kleur roze, een Engels liedje over appels en bananen, geknutselde tulpen en een gedicht.

Maandag na schooltijd werd Yvette weer verrast. Alle oud-collega’s kwamen langs om met Yvette te proosten op haar 50 en 25 jaar!

Op dinsdag werken Juf Yvette en haar groep 8 getrakteerd op een heerlijke lunch met friet en een frikandel. Deze heerlijke lunch werd gesponsord door Kwalitaria Houten. Wat was het smullen!

Juf Yvette geeft op de Vonk aan alle groepen Engels en haar groep 8 had in plaats van de Engelse les een surprise=party georganiseerd.

Een half leven vol liefde en energie van deze juf voor de leerlingen van de Vonk. En wat zijn wij haar dankbaar en wat zijn wij trots dat Juf Yvette juf op De Vonk is!!!

 

[/fusion_builder_cner]

[/fusion_builder_cner]